Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.03.2008.

14:04

Evra: Ne razmišljam o protivniku

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Fudbaleri Mančester Junajteda ne brinu previše o žrebu za četvrtfinale Lige šampiona u kome bi za protivnike mogli da dobiju čak tri rivala iz engleske Premijer lige. "Jedini tim na koji obraćam pažnju je Mančester Junajted. Bila bi greška kada bismo se nadali duelu sa Fenerbahčeom, a ne sa Barselonom, pošto u takvim situacijama možeš da primiš udarac", rekao je odbrambeni fudbaler Patris Evra za "Dejli ekspres".

Bek Mančestera je podsetio na četvrtfinale Lige šampiona 2004. godine, kada je bio član Monaka, koji je tada eliminisao slavni madridski Real, iako je prvu utakmicu izgubio sa 2:4.

"Madriđani su bili tolilo samouvereni da su već rezervisali mesta u hotelima za polufinalne mečeve, a nisu razmišljali o nama. Moraš da ostaneš koncentrisan", kazao je Evra.

Najbolji strelac Mančestera ove sezone, Kristijano Ronaldo, izjavio je, ipak, da ne bi voleo da se u četvrtfinalu sastane sa nekim od engleskih klubova, ali ne zato što se plaši poraza.

"Više bih voleo da se sastanemo u polufinalu ili još bolje u finalu. Bilo bi fantastično kada bi se dva engleska kluba takmičila za titulu šampiona Evrope", kazao je Portugalac, koji je ove sezone u Ligi šampiona postigao šest golova.

Žreb za četvrtfinale i polufinale Lige šampiona biće održan u petak u 13 sati u Nici, a osim Mančester Junajteda učestvuju i Arsenal, Čelsi, Liverpul, Barselona, Roma, Šalke i Fenerbahče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve