Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.03.2008.

00:34

Seltik gubi korak sa Rendžersom

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Fudbaleri Dandi junajteda ostali su neporaženi na Seltik parku i umanjili šanse domaće ekipe za osvajanje treće uzastopne titule u škotskom prvenstvu. Posle 90. minuta bilo je 0:0, iako je Seltik imao nekoliko stopostotnih šansi. Nakamura i Braun su pogađali stative u prvom poluvremenu, a odbrana Dandija odolevala je napadima zeleno – belih. Kreg Konvej nije uspeo da iskoristi najbolju šansu na meču sa samo desetak metara i donese Junajtedu sva tri boda.

Seltik sada ima tri boda boda manje i utakmicu više od direktnog rivala za titulu Rendžersa. Dandi je posle osvojenog boda preuzeo poziciju tri na tabeli i povećao šanse za plasman u Kup UEFA i dobio dodatni motiv pred meč finala CIS kupa sa Rendžersom.

I Hibernijan je korak bliže Evropi posle pobede nad Madervelom od 1:0 na Ister roudu. Kolin Niš je postigao jedini gol u 52. minutu. Domaći tim je poslednjih deset minuta igrao sa igračem manje jer je u 80. minutu isključen Ian Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve