Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.03.2008.

16:18

Murinjo menja Manćinija?

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Bivši menadžer Čelsija Žose Murinjo, prema pisanju italijanskih medija, prvi je favorit da na klupi Intera zameni Roberta Mančinija. Mančini je posle poraza od Liverpula i eliminacije iz Lige šampiona u osmini finala, saopštio da će napustiti Inter na kraju sezone, ali nije objasnio razloge takve odluke. Mediji u Italiji već su pisali da je vlasnik Intera Masimo Morati neformalno razgovarao sa portugalskim trenerom, ali je Murinjo to demantovao.

Murinjo je napustio Čelsi u septembru, a od tada je bilo mnogo spekulacija o tome gde će nastaviti karijeru. Pominjani su najveći evropski klubovi, uključujući Barselonu i Milan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve