Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.03.2008.

09:42

Protiv Ukrajine na golu Stojković?

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Miroslav Đukić, selektor reprezentacije Srbije, vratiće u "A" tim golmana Vladimira Stojkovića, ali na spisku za prijateljsku utakmicu protiv Ukrajine ponovo neće biti Mateje Kežmana i Marka Pantelića. Stojković, koji je u prethodnim kvalifikacijama branio na gotovo svim utakmicama, vraća se u sastav posle pauze i meča Srbije sa Makedonijom.

Đukić je, kako prenosi "Sportski žurnal", poslao u utorak iz Valensije spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom u Kijevu 26. marta, a na njemu se nalaze i Jovanović, Lazović i Nikola Žigić, koji i dalje nije standardan u Valensiji.

Đukić je, prema saznanjima beogradskog sportskog dnevnika, ustupio kolegi iz mlade reprezentacije Slobodanu Krčmareviću nekoliko igrača za meč kvalifikacija protiv San Marina: Babovića, Sulejmanija,Tošića i Gojka Kačara.

Na spisku igrača treba očekivati i kapitena Crvene zvezde Dejana Milovanovića, koji je dobro počeo nastavak sezone. Očekuje se da će Miroslav Đukić saopštiti svoj izbor 14 ili 15. marta. Reprezentativci se okupljaju 24. marta, a dan kasnije kreću za Kijev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve