Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.03.2008.

15:28

"Kigenova pozicija nije uzdrmana"

Izvor: B92, www.eurosport.com

Autor:B92, www.eurosport.com

Default images

Bez obzira na loše rezultate Njukasla u Premijer ligi, "opstanak" menadžera Kevina Kigena nije pod znakom pitanja, izjavio je direktor kluba Kris Mort. "Svrake" nisu ostvarile pobedu na prethodnih 7 mečeva, od kako ih ponovo predvodi Kigen, ali je nekadašnji selektor reprezentacije Engleske, nakon najnovijeg poraza, kod kuće od Blekburna (0:1), ipak, dobio podršku rukovodstva kluba.

Njukasl je sada samo tri boda iznad zone ispadanja, ali je Mort uveren da je Kigen bio pravi izbor za naslednika Sema Alardajsa, koji je napustio "Sent Džems Park" u januaru.

"Kevin želi da preokrene situaciju, zbog toga je i došao. Razočaran sam rezultatima. Međutim, Kigen je unapredio igru tima i siguran sam da će uskoro doći i rezultati", rekao je Mort.

Kigen se nedavno vratio u Njukasl nakon 11 godina pauze, a pod njegovim vođstvom tim je sredinom 90-ih došao na korak od osvajanja Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve