Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.02.2008.

19:51

Bekam još nije spreman za jubilej

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Dejvid Bekam priznao je da još nije fizički spreman da odigra 100. meč u dresu nacionalnog tima. "Voleo bi da sam već odigrao tu utakmicu, ali moram da budem fizički spreman. U poslednje vreme sam samo trenirao i nisam imao prilike da igram", rekao je Bekam u Seulu, gde će njegov tim, američki LA Galaksi, igrati prijateljski meč sa istoimenim južnokorejskim klubom.

On je rekao da će se potruditi da se vrati u formu do 26. marta, kada će Engleska igrati prijateljski meč sa Francuskom u Parizu.

"Poznajem (selektora Fabija) Kapela i siguran sam da on bira samo one igrače koji su fizički spremni da odgovore njegovim zahtevima. On je veliki trener i zna šta radi", dodao je Bekam.

Bekam je, koji je za reprezentaciju Engleske odigrao 99 utakmica, debitovao na utakmici sa Moldavijom, 1. septembra 1996. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve