Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.02.2008.

21:56

Ramos: "Prezadovoljan sam"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener fudbalera Totenhema Huande Ramos izjavio je da je veoma zadovoljan zbog večerašnjeg osvajanja engleskog Liga kupa, njegovog prvog trofeja sa londonskim klubom.

"Osvajanje trofeja je uvek neverovatno zadovoljstvo, ali mi je ova titula posebno draga, jer je osvojena u duelu sa timom koji je na papiru superioran u odnosu na nas", rekao je Ramos posle pobede nad Čelsijem od 2:1.

"Slično je bilo i kada sam sa Seviljom pobedjivao Barseloni ili madridski Real... Zadovoljan sam i što smo Totenhemu doneli trofej posle duge pauze", dodao je trener Totenhema, koji je poslednju titulu osvojio 1999. godine, takodje u Liga kupu.

Totenhem je pobedom sprečio Čelsi da postane prvi tim posle Notingem Foresta koji je uspeo da odbrani titulu u Liga kupu. Notingem Forest je to učinio jos 1990. godine.

Pobednički gol za Totenhem postigao je Džonatan Vudgejt u četvrtom minutu prvog produžetka i tako svom timu doneo i učešće u Kupu Uefa sledeće sezone. Totenhem i ove sezone igra u Kupu Uefa, takmičenju koje je Ramos sa Seviljom osvajao u prethodne dve sezone.

"Plasman u Evropu nas sve čini mirnijim, jer otklanja ogroman pritisak", rekao je španski trener čija se ekipa plasirala medju 16 najboljih u Kupu Uefa.

Trener Čelsija Avram Grant izrazio je nezadovoljstvo zbog dosudjenog penala, posle kojeg je Totenhem stigao do izjednačenja od 1:1.

"Ako je igranje rukom (Vejna Bridža) bilo namerno onda je u redu, ali nije svaki dodir lopte sa rukom penal. Mislim da je (sudija Mark Holsi) prenaglio sa odlukom", rekao je Grant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve