Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.02.2008.

17:01

Partizan i Vardar igrali bez golova

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

U prijateljskoj međunarodnoj fudbalskoj utakmici u nedelju su u Beogradu Partizan i najpoznatiji makedonski klub Vardar iz Skoplja igrali nerešeno 0:0.

Po prijatnom i lepom vremenu za igru, utakmicu je posmatralo oko 3.500 gledalaca.

Partizan je i pored stalne terenske inicijative i velikog broja šansi ostao bez pobede u ovom susretu. Zahvaljujući izvanrednim odbranama gostujućeg golmana, napadači crno-belih ni jednom nisu uspeli da zatresu mrežu Vardara.

Za Partizan su igrali Darko Božović - Rnić, Vještica, Đorđević, Obradović (Lazetić) - Mitrović (Lakić), Lazić, Moreira (Stjepanović), Maletić - Dijara, Jovetić (Čadikovski).

"Zadovoljan sam igrom svojih fudbalera, naročito u drugom poluvremenu. Stvorili smo mnogo povoljnih šansi, ali nisam zabrinut zbog toga što one nisu iskorišćene. Nadam se da će do bolje realizacije doći već u narednim mečevima. Neophodne rotacije u timu koje sam učinio u drugom poluvremenu pokazale su da naš tim ima mnogo mogućnosti za taktičko nadigravanje protivnika", rekao je posle utakmice trener Partizana Slaviša Jokanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve