Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

20:35

Klinsman zadržava Podolskog

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jirgen Klinsman je odlučan da spreči odlazak talentovanog nemačkog reprezentativca Lukasa Podolskog iz Bajerna, pošto bi on trebalo da bude njegova prva opcija kada preuzme kormilo bavarske ekipe.

Podolski kod sadašnjeg trenera Otmara Hicfelda ne dobija šansu u napadu pored Miroslava Klosea i Luke Tonija. Napadač je zbog toga izrazio želju da ode, a kao prve opcije pominju se Štutgart i Mančester siti.

"Klinsman ga želi u timu i zbog toga smo negativno odgovorili na sve ponude tokom zime", izjavio je menadžer Bajerna Uli Henes.

22-godišnji Podolski stigao je u Bajern 2006. godine, ali je igrao samo 13 utakmica ove sezone i nije uspeo da postigne nijedan gol.

Najbolji mladi igrač Svetskog prvenstva 2006. godine, Podolski je već razgovarao sa Klinsmanom. Igrač je naglasio da je Klinsman njegov omiljeni trener, a postigao je 24 gola na 44 utakmice reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve