Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

19:10

Kigen ponudio pomoć Gaskoinu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Menadžer Njukasla Kevin Kigen obećao je svu pomoć Polu Gaskoinu. Kigen je razgovarao sa članovima porodice 40-godišnjeg nekadašnjeg fudbalera, koji se trenutno nalazi u ustanovi mentalnog zdravlja i ponudio je pomoć.

"Veoma je tužno, ali ono što će se sada dogoditi može biti ključno za njegovo stanje. Umesto da gledamo na to kao nešto loše, potrebno je ponuditi pomoć i dobre stvari. Razgovarao sam sa njegovim ocem i jednom od sestara. To možda izgleda negativno na dug period, ali je jedna dobra stvar za Pola Gaskoina", rekao je Kigen.

Kigen ima specifičan odnos sa Gaskoinom koji je brinuo o njegovim kopačkama kao tinejdžer, dok je Kigen bio glavni fudbaler u Njukaslu.

"Mi ćemo, kao klub, uraditi sve da mu pomognemo. Porodica to zna, razgovarali smo sa njima i mislim da možemo mnogo da pomognemo", zaključio je Kigen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve