Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

18:27

Zvezda čeka Napredak

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Prvu zvaničnu utakmicu u 2008. godini fudbaleri Crvene zvezde odigraće na svom stadionu protiv Napretka iz Kruševca u osmini finala Lav kupa Srbije u subotu u 13 časova. Trener Aleksandar Janković imaće na raspolaganju sve fudbalere i očekuje dobar start u nastavku sezone.

"Zadovoljan sam urađenim tokom priprema. Sada konačno ulazimo u period takmičarskih mečeva koji sa velikim nestrpljenjem čekamo. Sve je u prethodnom periodu urađeno u skladu sa zacrtanim planovima i igrači maksimalno motivisani dočekuju utakmicu sa Napretkom. Problema sa povređenim igračima nema. U stroj se vraća i Ibrahim Gaj koji se vratio u zemlju posle kraćeg odsustva jer mu se rodio sin. Sigurno je da će se i ova utakmica odigrati u nefudbalskoj, apokaliptičnoj atmosferi bez prisustva navijača i to je svakako nešto što nikome ne ide u prilog. Nema dileme da to nikako ne olakšava posao akterima utakmice", istakao je Janković.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde osvrnuo se i na nedavno završeni prelazni rok.

"Blažić, Tričkovski i Ninkov biće pojačanja u svakom smislu. Mi činimo sve kako bi im olakšali adaptaciju. Postali su brzo deo naše grupe i sa velikim entuzijazmom sprovode ono što je zacrtano. Još uvek su u zaostatku po nekim pitanjima, ali je sigurno da se radi o vrlo mladim i talentovanim igračima, koji predstavljaju budućnost Crvene zvezde", kaže Janković.

Utakmica Crvena zvezda – Napredak igra se u subotu od 13 sati. Prema Pravilniku Fudbalskog saveza Srbije, utakmici može prisustvovati do 50 predstavnika svakog od timova, kao i predstavnici medija. U prvom delu sezone Napredak je vodio borbu za opstanak i uspeo je da osvoji važan bod na stadionu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve