Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

14:43

Milan želi Ševčenka i Drogbu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aktuelni šampion Evrope Milan sastavio je listu željenih pojačanja za naredni prelazni rok, a na njoj se nalaze napadači Čelsija Didije Drogbe i Andrej Ševčenko, prvotimac Arsenala Emanuel Adebajor i član Olimpika iz Liona Karim Benzema.

"Pošto smo na duži rok ostali bez Ronalda, jasno je da ćemo morati da tražimo zamenu. Drogba, Ševčenko, Adebajor i Benzema su idelna rešena, ali je u ovom trenutku rano da se govori o tome ko bi od njih mogao da nas pojača", rekao je potpredsednik Milana Adrijano Galijani.

Galijani nije želeo da govori o tome da li je Milan spreman da eventualno dovede svu četvoricu fudbalera i ako nije, koga od njih bi najviše voleo.

"Pregovore o transferima počećemo krajem maja ili početkom juna. Do tada ima vremena i videćemo šta će se sve dešavati do kraja sezone. Jedino je sigurno da ćemo dovesti jednog ili više napadača", rekao je Galijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve