Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

14:39

Ronaldo još bez odluke o karijeri

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Milana Ronaldo, kome je prošle nedelje u Parizu operisano levo koleno, izjavio je u petak da još nije odlučio da li će nastaviti karijeru. "Još nisam odlučio šta ću da radim. Imam želju da nastavim da igram. To mi govori srce. Telo mi, međutim, šalje signale da je umorno i da mu je potreban odmor", rekao je trostruki najbolji fudbaler sveta na konferenciji za novinare uoči izlaska iz bolnice.

Iako nije mogao direktno da odgovori na pitanje kada će doneti odluku o eventualnom nastavku karijere, Ronaldo je posredno priznao da se najverovatnije više neće vraćati na teren.

"Da li ću ponovo igrati ne znam, ali znam da bi to i fizički i mentalno bio izuzetno veliki napor", rekao je Ronaldo.

Hirurg koji je operaisao 31-godišnjeg Brazilca izjavio je da bi Ronaldo mogao da počne da trenira u najboljem slučaju za devet meseci, ali je bio skeptičan kada je reč o nastavku njegove profesionalne karijere.

Ronaldo je 1999. i 2000. godine operisao desno koleno, ali je uspeo da se vrati na teren i da bude najzaslužniji što je Brazil 2002. godine osvojio titulu prvaka sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve