Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.02.2008.

19:38

Poraz Partizana od Urala u Dubaiju

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Novi trener Partizana Slaviša Jokanović porazom je startovao na klupi "crno-belih" pripreme u Dubaiju. Posle 90 minuta utakmice sa ruskim Uralom rezultat je bio 0:1 (0:0), a jedini strelac na meču bio je Jevgenij Alkimov u 29 minutu. Žarko Lazetić promašio je penal u 65 minutu. U nastavku priprema "crno-bele" očekuje mečevi: 9. februra sa reprezentacijom Lihtenštajna, a dva dana kasnije imaće priliku da se revaširaju Uralu. Partizan pripreme završava duelom sa domaćim Al-Ainom.

Partizan je zasluženo poražen u prvoj utakmici na pripremama. Ruski drugoligaš Ural (peti u minulom šampionatu) više je želeo trijumf i taj voljni momenat je maksimalno iskoristio. Ruska ekipa mnogo ranije počela je pripreme, ovo im je bila treća utakmica i sigurno da im je termin za duel sa "crno-belima" više odgovarao. "Crno-beli" su na sličan način počeli letnje pripreme u Holandiji. Tada je Partizan protiv nemačkog petoligaša Klevea igrao skromnih 1:1.

"Zasluženo smo izgubili i pokazali brojne slabosti. Ušli smo nekako bojažljivo u utakmicu, i da je ovo duel koji najavljuje start sezone, sigurno bi bilo problema. Ovako,trudićemo se da ispravimo nedostatke i budemo bolji u narednim mečevima," iskren je posle poraza bio Slaviša Jokanović.

PARTIZAN: Darko Božović (od 46. minuta Mladen Božović), Lakić (od 46. Ćirković), Obradović (od 58. Lazarević), Vještica, Đorđević (od 58. Knežević), Lazić (od 58.Stjepanović), Žuka (od 46. Ednilson),Moreira (od 58. Lazetić), Ćetković (od 46. Maletić), Jovetić (od 58. Čadikovski), Diara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve