Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.02.2008.

16:36

Laporta demantovao dolazak Murinja

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta demantovao je u sredu da će na mesto trenera Franka Rajkarda doći Žoze Murinjo. "Imamo puno poverenje u Franka i verujemo da je on idealan trener za Barselonu. On ima savršen temperament da bude trener kluba i biće sa nama dok god bude želeo. Murinjo je veliki profesionalac i mi znamo da svako želi da dodje u Barselonu, ali ne možemo da imamo dva trenera u isto vreme", rekao je Laporta.

Rajkard je sa Barselonom osvojio dve titule u španskom prvenstvu i Ligu šampiona u prve tri sezone u klubu. Prošle sezone njegova ekipa je izgubila titulu od Real Madrida.

Na pitanje, šta misli o spekulacijama da će Ronaldinjo otići iz Barselone, Laporta je odgovorio da nema informacija o tome.

"Mi ne želimo da ga prodamo. On ima ugovor i ostaće u Barseloni koliko želi. Znam da je srećan u gradu i klubu. Pomoćićemo Ronaldinju da se oporavi. Mi smo mu zahvalni za sve što je učinio za nas", rekao je Laporta.

Španski mediji javili su da je Barselona počela priprema za narednu sezonu i da je blizu potpisivanja ugovora sa Argentincem Ezekijem Garejem iz Rasinga. Procenjuje se da će vrednost tog ugovora biti između 14 i 18 miliona evra. Klub je, međutim, to demantovao.

"Mi nismo potpisali ugovor sa igračem. Mi potpisujemo kada je sve završeno", rekao je porparol Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve