Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.02.2008.

15:47

Zvanično saopštenje FK C.zvezda

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom hapšenja bivših funkcionera kluba. U zvaničnom saopštenju se kaže kako iz kluba niko nije bio obavešten o privođenjima. U saopštenju se takođe navodi kako je poslovanje Crvene zvezde transparetno i samim tim podložno kontroli i da je na raspolaganju nadležnim organima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Saopštenje FK Crvena zvezda

Povodom današnjeg privođenja trojice bivših funkcionera FK Crvena zvezda, želimo da obavestimo javnost da FK Crvena zvezda nije zvanično obavešten od predstavnika MUP-a Srbije o navedenom događaju i u tom smislu naglašava da nema bilo kakva druga saznanja o današnjim događajima osim onih koji su već prezentirani u sredstvama javnog informisanja.

Posebno ističemo da je poslovanje FK Crvena zvezda transparentno i kao takvo podleže kontroli. FK Crvena zvezda do sada je uvek izlazio u susret svim eventualnim zahtevima za proverom poslovanja, kako nadležnih državnih organa, tako i javnosti, i nastaviće to da čini i u budućnosti.

Podsećamo javnost da je FK Crvena zvezda inicijator Nacionalne strategije za promovisanje pravih vrednosti sporta, čijii je jedan od ciljeva rešavanje postojećih problema u sportu.

FK CRVENA ZVEZDA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve