Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.02.2008.

15:35

Mančester Junajted kažnjen

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Mančester Junajted je automatski kažnjen sa 25.000 funti od strane Fudbalskog saveza Engleske pošto je sedam fudbalera tog tima dobilo žute kartone na prvenstvenoj utakmici sa Totenhemom koja je završena rezultatom 1:1. Kazna je namenjena svakoj ekipi čiji igrači na meču dobiju šest ili više žutih kartona. Ukoliko šest ili više igrača na utakmici ponovo bude kažnjeno tokom ove sezone, klub će morati da plati 50.000 funti.

Odbrambeni igrač Mančester Junajteda Rio Ferdinand je branio svoj postupak pošto je sa nekolicinom saigrača napao linijskog sudiju jer je Dženas igrao rukom u akciji u kojoj je Berbatov postigao gol.

‘’Mislim da su imali sreće kod njihovog gola. To je bio rukomet i kako linijski sudija nije video stvarno mi nije jasno. Bio sam pozadi i mogao sam da vidim. Zbog toga sam se prepirao sa njim’’, rekao je Ferdinand.

Arsenal je iskoristio ovaj remi Mančester Junajteda i sada je lider šampionata sa dva boda prednosti. Međutim, Ferdinand smatra da to ništa ne znači i da njegov tim može da se vrati na vrh.

‘’Jedina pozitivna stvar je da je i Čelsi igrao nerešeno i nisu nam se približili. Voleli bismo da smo na čelu tabele ali smo još uvek u dobroj poziciji’’, izjavio je fudbaler Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve