Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2008.

22:18

KPK: Spartak pobedio Zvezdu 5:2

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz na Kupu prvog kanala u Izrelu. Bolja od njih bila je ekipa Spartaka, koja je slavila sa 5:2 u meču drugog kola grupe B. Zvezda je tako zauzela poslednje treće mesto u grupi sa jednim osvojenim bodom u meču sa kijevskim Dinamom. U finalu "Kupa prvog kanala" igraće Dinamo Kijev i Šahtjor.

Spartak je vodio sa 3:0 već posle prvog poluvremena, a golove za tim iz Moskve postigli su Prudnjikov u 27, Dinejev u 41 i Pavljučenko u 45. minutu igre. Na 3:1 smanjio je Barkos u 58. minutu, ali nije bilo snage da se stigne velika prednost Spartaka. Džjuba je povećao na 4:1 u 66. minutu, a svojim drugim golom Pavljučenko povećava na 5:1. Konačan rezultat postavio je Molina u 87. minutu.

Zvezda je počela meč u sastavu Banović, Anđelković, Gaj, Miladinović, Basta, Perović, Milijaš, Trajković, Tričkovski, Koroman i Barkos. U drugom poluvremenu u igru su ušli Molina, Burzanović, Milovanović, Adamović i Kastiljo, a izašli su Milijaš, Koroman, Basta, Gaj i Perović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve