Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2008.

21:21

Tevez: "Karijeru završavam u Boki"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Mančester Junajteda Karlos Tevez izjavio je da želi da se vrati u Argentinu i da tamo završi karijeru kroz četiri ili pet godina.

23-godišnjak igra van svoje domovine od decembra 2004. godine, kada je potpisao za brazilski Korintijans. Potom je prešao u Vest Hem, a prošlog leta je postao član tima sa Old Traforda.

„Voleo bih da igram u Evropi još četiri ili pet godina. Voleo bih da to bude u Mančester Junajtedu, a onda da se vratim u Argentinu. Znam da ću svoju karijeru završiti u Boki. U to nema sumnje. Ipak ne želim da odem u penziju pre nego što osvojim neku titulu u Engleskoj“, izjavio je Tevez.

Tevez kaže da je srećan na Old Trafordu, a o svojim saigračima priča u superlativima.

„Runi je fenomenalan igrač i sjajan čovek. Skols je takođe neverovatan. Sa njim se viđam svaki dan. On je pravi motor ekipe“, kaže Tevez.

Argentinac je drugi strelac tima ove sezone sa 13 golova u svim takmičenjima, ali kaže da još ima prostora za bolje partije.

„Igram na 70 ili 80 odsto od svojih mogućnosti. Teško mi je da igram dobro svaki meč. U poslednjih 25 minuta pada moj tempo. Uvek dajem maksimum, ali još jednom ponavljam da je teško da održavam maksimalnu snagu“, priča Tevez.

Zbog velikog umora Tevez će verovatno tražiti da ne nastupi za svoju reprezentaciju na kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo ovog juna protiv Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve