Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2008.

15:17

I Arsenal želi Vudgejta

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Još jedan klub uključio se trku za fudbalerom Midlsbroa, Džonatanom Vudgejtom. Najpre su Njukasl i Totenhem želeli da dovedu ovog defanzivca, a sada je igrač i na meti Arsenala. ’’Poslednje je da smo mu dali dozvolu da pregovara sa Njukaslom i Totenhemom. On mora da odluči da li želi da bude deo ovoga što mi radimo ili želi da ode na neko drugo mesto’’, rekao je menadžer Midlsbroa Garet Sautgejt.

Britanski mediji kažu da su sva tri kluba ponudila 7 miliona funti, a da bivši engleski reprezentativac treba da odluči kojem timu će se priključiti.

To je neuobičajen potez Arsena Vengera koji uglavnom dovodi mlade inostrane igrače ali smatra se da je to učinjeno zbog povrede Turea. Zbog težnji za osvajanjem titule i nastavku dobrih igara u Ligi šampiona, Arsenalu je potrebna siguran odbrambeni fudbaler.

Međutim, trener ’’tobdžija’’ negira priče o interesovanju za Vudgejta.

’’Tu nema istine uopšte. Nikada nismo razgovarali sa čelnicima Midlsbroa o Džonatanu Vudgejtu’’, rekao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve