Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2008.

15:06

Stendardo u Juveu, Melberg od juna

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Italijanski fudbalski klub Juventus doveo je defanzivca Lacija Guljelma Stenarda na pozajmicu do kraja sezone i objavio da će Olof Melberg iz Aston Vile u junu doći u klub. Juventus je trenutno na trećem mestu tabele i ima velikih problema sa odbranom zbog povreda i zato je odlučio da dovede Stenarda, jer su se pregovori oko dolaska Melberga u ovom prelaznom roku odužili.

Vila nije htela da ga pusti u januaru, ali ugovor 30-godišnjeg defanzivca ističe u junu, a Juve je već saopštio da je potpisan trogodišnji ugovor.

"Vrlo sam srećan ovim dogovorom. Italija će mi biti važno iskustvo, u prestižnom klubu i u jednoj od najvažnijih liga u svetu. Sada moram da završim sezonu u dresu Aston Vile, ali jedva čekam da pređem u Juventus", rekao je Melberg.

Stenardo trenutno služi suspenziju od tri meča u prvenstvu Italije.

Odbrambena kriza Juventusa nastala je kada su se povredili Žorže Andrade i Đorđo Kijelini, jer je klub pozajmio mladog štoper Domenika Krišita Đenovi i prodala Olimpiku iz Liona Žan-Alana Bumsonga.

Tim Klaudija Ranijerija trebalo bi da dovede Mohameda Sisoka iz Liverpula, pošto je poslala neefikasnog Serđa Almirona Monaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve