Nova vest
Fudbal

Petak, 18.01.2008.

23:54

Krasić i Stevanović u Bundesligi?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U sledećih nekoliko dana moglo bi da dođe do dva transfera srpskih fudbalera u nemačke klubove, nezvanično saznaje B92. Bundesligaši Volfsburg i Verder žele da u svojim redovima vide Ivana Stevanovića i Miloša Krasića, a prelazak Fejse u Hertu je definitvno otpao. Iako neki mediji i dalje pominju mogućnost da zadnji vezni kulskog Hajduka pređe u berlinski klub, realnija je mogućnost da će pojačati jedan od beogradskih klubova.

Ivan Stevanović, odbrambeni igrač OFK Beograda će najverovatnije u ponedeljak potpisati ugovor sa Volfsburgom.

On je najavljivan kao moguće pojačnaje Partizana, ali je uprava OFK Beograda odlučila da najpre proba da igrača proda nekom stranom klubu, a iz Partizana su odgovorili da "ne mogu da se nose sa strancima kada je visina ponude u pitanju".

Posle odlaska nekoliko igrača veznog reda iz Verdera uprava je počela potragu za novim fudbalerima, a najrealnije je da se na 'Vezer' preseli sadašnji fudbaler moskovskog CSKA, Miloš Krasić.

Andreasen je navodno u kontaktu sa Fulamom, Karlos Alberto ide na pozajmicu u Sao Paulo, a moguće da će Jensen preći u Olimpijakos. Pored toga Tim Borovski na kraju sezone prelazi u Bajern.

Već neko vreme je Klaus Alofs zainteresovan za reprezentativca Srbije koji je u Moskvu stigao pre tri i po godine iz Vojvodine.

Za Krasića je bio zainteresovan i holandski Ajaks, ali je, nezvanično, posao sa Verderom završen.

U Bundesligi već nastupaju Mladen Krstajić (Šalke 04), Duško Tošić (Verder), Marko Pantelić (Herta), u Berlin će i Gojko Kačar iz novosadske Vojvodine, Branko Jelić i Dušan Vasiljević igraju za Energi Kotbus, Antonio Rukavina je od ove zime član Borusije iz Dortmunda, a Daniel Ljuboja je formalno član Štutgarta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve