Nova vest
Fudbal

Petak, 18.01.2008.

15:18

Karadžić: Biće pojačanja

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Tomisav Karadžić najavio je da će se ekipa tokom januarskog prelaznog roka sigurno pojačati. Karadžić je posle sednice sekretarijata, održane u petak u podne, objavio da su u toku pregovori sa najmanje pet fudbalera, od kojih su neki veoma zanimljiva imena. "Bićemo veoma izdašni prema pojačanjima i nećemo propustiti priliku da pojačamo ekipu", rekao je Karadžić.

Najzvučniji među njima je Samjuel Kufur, bivši reprezentativac Gane, koji je slavu stekao igrajući sa velikim uspehom za minhenski Bajern.

Kufur (na slici) je trenutno fudbaler Rome, a ove sezone pozajmljen je Livornu.

B92 saznaje da je bilo kontakta i sa dosadašnjim reprezentativcem Srbije Goranom Gavrančićem, koji igra za kijevski Dinamo. Ipak, sportski direktor Ivan Tomić rekao je da su izgledi za njegov dolazak u Partizan mali.

Za popodne najavljen je novi dolazak predsednika kulskog Hajduka Niklole Džombe na stadion Partizana, gde će se nastaviti pregovori o transferu Ljubomira Fejse, posle kolapsa dogovora Kuljana sa Hertom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve