Nova vest
Fudbal

Petak, 04.01.2008.

15:02

Haton odbio transfer u Totenhem

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Odluka beka Rendžersa Alana Hatona da odbije ponudu za prelazak u Totenhem "oduševila" je klupskog menadžera Voltera Smita. Škotski klub je prihvatio ponudu od osam miliona funti za Hatona, ali je Haton sam u četvrtak uveće odbio da pređe u redove engleskog prvoligaša. "Dobili smo ponudu koju smo nakon oklevanja prihvatili, ali Haton želi da ostane u klubu. Sa fudbalske tačke gledišta, to su dobre vesti", izjavio je Smit.

Dvadesettrogodišnji Haton je potpisao novi, petogodišnji ugovor na Ajbroksu u julu, ali je ove sezone privukao pažnju mnogih klubova iz čitave države.

Mladi reprezentativac Škotske je jesenas takođe povezivan sa Mančester junajtedom i Njukaslom, a posebne pohvale dobio je od Ser Aleksa Fergusona, za odlične partije koje je za reprezentaciju Škotske pružio na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Pomoćni trener Rendžersa Eli Mekojst je prošlog meseca urgirao da Haton ostane na Ajbroksu.

" Voleo bih da ostane u našem klubu još dugo i osvaja titule sa Rendžersom. Ne sumnjam da je Alan predodređen za velike stvari, ali verujem da veliku karijeru može da ima i u Rendžersu. Ne želimo da gubimo igrače njegovog kvaliteta", zaključio je Mekojst.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve