Nova vest
Fudbal

Subota, 29.12.2007.

20:08

Mamić:"100 miliona malo za Modrića"

Izvor: Đorđe Lazarević

Autor:Đorđe Lazarević

Default images

Fudbaler Dinama Luka Modrić nosiće dres hrvatskog šampiona još jednu ipo sezonu, objavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u subotu na Maksimiru. "Svi znate šta se odvijalo poslednjih meseci. Tri dana smo bili u Engleskoj, sa pet premijerligaških klubova smo se sastali, a s drugima smo bili u telefonskom kontaktu. Pregovarali smo i sa klubovima iz Španije, Italije i Nemačke“, rekao je Zdravko Mamić, potpredsednik zagrebačkog kluba.

"Međutim, kad sam se probudio, shvatio sam kako bi bilo divno i pošteno prema Dinamu, našim navijačima, deci, da damo našem klubu još jednu šansu za evropsko proleće. Otišao sam u sobu kod svog brata Zorana i rekao mu šta želim. Bio je šokiran, ali pozitivno. Potom sam okrenuo telefon, nazvao gospodina Barišića i pokrenule su se salve oduševljenja", izjavio je Mamić.

"U 10 smo se sastali sa Lukom u Zadru. Reagovao je mnogo bolje nego što smo očekivali, ali istina je da je bio šokiran, možda čak i zbunjen. Za njega je ta vest bila potpuno neočekivana", reči su potpredsednika hrvatskog šampiona.

"Da sada slučajno za Luku dođe ponuda od 100 miliona evra, ja ispisnicu neću potpisati. Osnovaćemo fan klub Luke Modrića, dobiće svog privatnog fizioterapeuta i daćemo sve od sebe da bude srećan", završio je Mamić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve