Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.12.2007.

16:16

Vidić u ''L'Ekipovom'' timu godine

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Francuski sportski list L'Ekip objavio je all-star tim za 2007. godinu i na spisku se nalazi srpski reprezentativac i fudbaler Mančester Junajteda, Nemanja Vidić. U timu dominiraju igrači iz engleske Premijer lige, čak sedmorica dok su iz španske Primere i italijanske Serije A po dvojica fidbalera. Mančester Junajted ima najviše predstavnika, trojicu.

Najbolji tim čine: Đanluiđi Bufon (Juventus), Dani Alveš (Sevilja), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Vilijam Galas (Arsenal), Patris Evra (Mančester Junajted), Kaka (Milan), Sesk Fabregas (Arsenal), Stiven Džerard (Liverpul), Kristijano Ronaldo (Mančester Junajted), Didije Drogba (Čelsi) i Rud van Nistelroj (Real Madrid).

Među jedanaestoricom najboljih nema fudbalera Barselone Lea Mesija koji je bio treći u izboru FIFA-e za 'Zlatnu loptu', kao ni igrača Intera koji je su dominirali u prvenstvu Italije u 2007. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve