Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.12.2007.

15:13

Venger: Ubedite me da smo u krizi

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger izjavio je u četvrtak da ga nije pokolebalo to što je njegov tim prepustio prvo mesto na tabeli Premijer lige ekipi Mančester Junajteda. Arsenal je u utakmici 19. kola Premijer lige igrao bez golova sa Portsmutom u gostima, što je Mančester junajted iskoristio i pobedom nad Sanderlendom od 4:0 preuzeo prvo mesto.

"Iako je nerešen rezultat razočaranje, nije toliko loše. Izgubili smo jednu utakmicu od početka takmičenja. I mi imamo probleme? Ubedite me da smo u krizi. Ako odigramo isto u narednih šest meseci bez poraza, bićemo šampioni", rekao je Venger novinarima.

Arsenal u narednom kolu igra sa ekipom Evertona, a trener "topdžija" je istakao da bi pobeda u toj utakmici vratila njegovu ekipu na pravi put.

"Više bih voleo da smo u vođstvu, ali to nije toliko bitno. Verujem da ako se samo koncentrišemo na našu igru i ostvarimo dobar rezultat protiv Evertona u gostima, sve će biti u redu", dodao je Venger.

Arsenal trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa 44 boda iz 19 utakmica, dok je Mančester Junajted prvi sa bodom više iz istog broja mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve