Jokanović jednoglasno do klupe

ČŽIzvor: B92 Srbija
Podeli

Slaviša Jokanović i zvanično je novi trener FK Partizan. Na sednici Upavnog odbora održanoj u utorak prisustvovalo je 14 članova. Odbor je raspravljao o predlogu sportskog direktora Ivana Tomića da novi trener bude proslavljeni reprezentativac i bivši igrač Partizana Slaviša Jokanović. Odluka je doneta gotovo jednoglasno jer je samo jedan član bio uzdržan.

"Mišljenje odbora je da je predlog bio korektan, da gospodin Jokanović može da doprinese daljem napretku ekipe. Bilo je primedbi da je neiskusan, ali slično je bilo i sa bivšim trenerom Đukićem, ne tako davno. Svi članovi UO su glasali za ovaj predlog, uzdržan je bio samo gospodin Radovanović. Odluka je donešena praktično jednoglasno u finoj atmosferi", rekao je predsednik kluba Tomislav Karadžić.

Pokrenuto je i pitanje transfera. U štampi su se pojavile najave o odlasku kapitena Rukavine i Veselinovića, a najavljena su i neka pojačanja.

"Ekonomska situacija se popravlja, u petak ćemo videti sa koliko sredstava raspolažemo u prelaznom roku", dodao je Karadžić.