Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.12.2007.

11:12

Krkić pozvan u selekciju Katalonije

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Mladi igrač Barselone i donedavno potencijalni reprezentativac Srbije Bojan Krkić pozvan je u selekciju Katalonije za meč sa Baskijom 29. decembra. Krkić je rođen u Ljeidi i kandidat je za obe selekcije, katalonsku i špansku. On je do sada prošao sve mlade selekcije španske reprezentacije, a nedavno je odlučio da igra za Crvenu Furiju. Sada će sa još petih svojih saigrača iz Barselone igrati na meču sa Baskijom, sa kojom je Katalonija igrala 2:2 prošlog oktobra.

Svi igrači su prihvatili poziv, neizvesno je samo učešće Karlosa Pujola zbog povrede.

"Veoma je želeo da igra i siguran sam da će doći, ako bude spreman“, rekao je selektor katalonije Pere Gratakos.

Najviše je igrača iz Barselone 6, četvorica su iz Espanjola, dvojica iz Deportiva, Almerije i Himnastika, dok su po jednog igrača dali Saragosa i Hetafe. U ekipi će biti i jedan igrač trećeligaša Manrese.

Zanimljivo je da Tamudo i Serano nisu pozvani, dok zbog povrede neće biti Alberta Lopa.

Kompletan sastav katalonije:

Golmani: Albert Horkuera (Barselona), Victor Valdes (Barselona)

Odbrana: Karlos Pujol (Barselona), David Garsija (Espanjol), Havijer Čika (Espanjol), Bruno Saltor (Almerija), Karlos Garsija (Almerija), Dani Tortolero (Himnastik), David Belenger (Hetafe).

Srednji red: Ćavi (Barselona), Mark Krosas (Barselona), Serđo Gonzalez (Deportivo), Feran Korominas (Espanjol), Anhel Martinez (Espanjol), Hoan Verdu (Deportivo), Hose Maria Soler (Manresa).

Napadači: Bojan Krkić (Barselona), Antonio Pinilja (Himnastik

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve