Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2007.

17:53

Bez Ronaldinja i Deka protiv Reala

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Trener Barselone Frank Rajkard predstavio je u četvrtak igračima i javnosti verovatnu prvu postavu koja će izaći na teren protiv Real Madrida u nedelju na Kamp Nou. U njoj se ne nalaze ni Ronaldinjo, ni Deko, dok će umesto Lea Mesija, koji se povredio prošle subote na utakmici protiv Valensije, na teren izaći Đovani. Rajkard je naglasio da želi da računa na igrače koji vredno rade i redovno treniraju, dok je Ronaldinjo, bivši najbolji igrač sveta, propustio više od polovine treninga ove sezone.

Osim ove tri izmene, ostatak prve jedanaestorke zadržan je od prošle subote, kada je Barselona pružila dobru partiju u Valensiji, i pobedila sa 3:0.

U napadu će se naći Samjuel Eto, Andres Inijesta i Đovani, dok će sredinu terena pokrivati Ejdur Gudjonsen, koji je bio starter na pet od poslednjih sedam utakmica, uz pomoć Ćavija Ernandesa i Jaje Turea.

U odbrani će igrati Rafael Markes i Gabi Milito na poziciji štopera, dok će se desno i levo naći kapiten Karles Pujol i Erik Abidal.

Napadač i najveće pojačanje Barselone ove godine, Tijeri Anri, moraće da se nađe na spisku zamena, pošto još uvek nije zalečio povredu leđa, zbog koje je već propustio pet utakmica. Ronaldinjo se nalazi prvi na listi zamena.

Do sada se Brazilac našao tri puta na listi zamena u utakmicama odigranim u gostima: protiv Olimpika iz Liona u Ligi šampiona, protiv Espanjola u gradskom derbiju, i prošle subote u Valensiji, gde, po prvi put, nije odigrao nijedan minut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve