Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2007.

19:59

Silovanje na žurci Mančestera

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Engleska policija istražuje prijavu silovanja dvadesetšestogodišnje žene u hotelu gde se održala žurka fudbalera Mančester Junajteda. Prijavljeni napad se desio u Grejt Džon Strit hotelu u Mančesteru u utorak u ranim jutarnjim satima. Menadžeri hotela su potvrdili da su prostorije bile rezervisane za privatnu žurku, i naglasili da ''čine sve što je u njihovoj mogućnosti da pomognu policiji u istrazi.''

Policijski zvaničnici su odbili da komentarišu da li su igrači Mančestera bili umešani u incident, ali je potvrđeno da su ispitivanja i saslušavanja u toku.

''Pozvani smo u Grejt Džon Strit hotel oko četiri ujutru u utorak zbog silovanja dvadesetšestogodišnje žene. Istraga je u toku.''

Iz Mančester Junajteda još uvek nema zvaničnih saopštenja po pitanju incidenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve