Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2007.

16:38

FSS: Žigić i Đukić najbolji u 2007.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za najboljeg trenera godine u Srbiji proglašen je trener Partizana Miroslav Đukić, dok je najbolji igrač naše zemlje Nikola Žigić, odlučeno je na četvrtoj skupštini Fudbalskog Saveza Srbije, koja je održana u beogardskom hotelu Hajat. Skupštini na kojoj je zaključen učinak selekcija u godini koja je na isteku, prisustvovali su predstavnici svih klubova Superlige.

"Ova nagrada mi kao mladom treneru mnogo znači. Ona je veliki podstrek, ali i obaveza da ispunim velika očekivanja. Igrači mlade srpske reprezentacije i Partizana, ipak, najzaslužniji su za ovo priznanje", rekao je Đukić.

Žigić nije prisustvovao svečanoj dodeli nagrada na sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije. Napadač Valensije se, ipak, prisutnima obratio putem telegrama.

"Srećan sam i počastvovan zbog nagrade, koja mi je posebno draga, jer dolazi iz Srbije... 'Zlatna lopto' čekaj me, uskoro ću te poneti kući", rekao je Žigić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve