FSS: Žigić i Đukić najbolji u 2007.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

Za najboljeg trenera godine u Srbiji proglašen je trener Partizana Miroslav Đukić, dok je najbolji igrač naše zemlje Nikola Žigić, odlučeno je na četvrtoj skupštini Fudbalskog Saveza Srbije, koja je održana u beogardskom hotelu Hajat. Skupštini na kojoj je zaključen učinak selekcija u godini koja je na isteku, prisustvovali su predstavnici svih klubova Superlige.

"Ova nagrada mi kao mladom treneru mnogo znači. Ona je veliki podstrek, ali i obaveza da ispunim velika očekivanja. Igrači mlade srpske reprezentacije i Partizana, ipak, najzaslužniji su za ovo priznanje", rekao je Đukić.

Žigić nije prisustvovao svečanoj dodeli nagrada na sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije. Napadač Valensije se, ipak, prisutnima obratio putem telegrama.

"Srećan sam i počastvovan zbog nagrade, koja mi je posebno draga, jer dolazi iz Srbije... 'Zlatna lopto' čekaj me, uskoro ću te poneti kući", rekao je Žigić.

Fudbal

Partizan čeka odluku FSS

Za sada nema konkretnih priča o tome ko bi mogao da zameni Đukića, ako pređe u reprezentaciju. Mediji spekulišu o Slobodanu Krčmareviću i Vladimiru Vermezoviću.

Fudbal utorak 18.12. 12:37 Komentara: 127

Gi Lakom na klupi Rena

Sâm Dreosi, koji je obavljao paralelno funkciju generalnog menadžera, predložio je Lakoma za svog naslednika. Dreosi ostaje generalni menadžer. Lakom je poslednji

Fudbal utorak 18.12. 16:34 Komentara: 0