Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2007.

16:24

Janković: "Imamo dovoljno motiva"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde putuju u utorak popodne u Bragu, gde ih u sredu uveče čeka poslednji meč evropske sezone. Zvezda je izgubila sve tri utakmice u grupi Lige UEFA i zauzima poslednje mesto, bez izgleda za dalji plasman. „Imamo priliku da polusezonu koja je protekla sa dosta potresa završimo u dobrom raspoloženju. Maksimalno smo motivisani i mobilisani da u Bragi ostvarimo dobar rezultat", rekao je Janković.

"Motiva imamo na pretek iako imamo dosta problema oko sastava tima pošto u timu sigurno neće biti Gaja, Ranđelovića, Jestrovića i Bronovickog. Bez obzira na sve, Crvena zvezda kao bivši evropski šampion ima obavezu da uvek ostavi dobar utisak u evropskim utakmicama“.

U Bragu je krenulo 19 igrača, od kojih su neki roviti, pa će odluka o tome ko će početi meč biti doneta na licu mesta.

„Pojedini igrači se žale na povrede, pitanje je hoće li i večeras moći da treniraju. Zato će odluka o sastavu pasti u poslednjem trenutku kada budemo videli ko koliko može. Ponavljam, ko god bude igrao daće svoj maksimum i daće sve od sebe da polusezonu završimo u dobrom raspoloženju“.

Nenad Milijaš je rekao da ekipa želi da završi polusezonu na najbolji način.

„Nismo opterećeni rezultatom protiv Brage koja je vrlo dobra ekipa i nadam se da nećemo izgubiti. Posle dužeg vremena ćemo igrati na dobrom terenu i svi u duel ulazimo maksimalno motivisani. Zvezda ima obavezu da svaki meč odigra najbolje što može, naročito kada je reč o evropskim utakmicama. Očekujem dobru igru u utakmici koja nam je izuzetno bitna iako nemamo šanse da se plasiramo u dalje takmičenje“.

Meč u Bragi igra se u sredu uveče od 20.45 po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve