Nova vest
Fudbal

Petak, 14.12.2007.

18:35

Baza Grka u Hof am Fušzeu

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Aktuelni fudbalski prvak Evrope reprezentacija Grčke izabrala je hotel u blizini austrijskog grada Salcburga kao bazu do starta takmičenja na kontinentalnom šampionatu, koji će naredne godine zajednički organizovati Austrija i Švajcarska.

Grčka fudbalska federacija potvrdila je da će izabranici selektora Ota Rehagela boraviti u Hof am Fušzeu do prve utakmice D grupe u kojoj se 10. juna sastaju sa selekcijom Švedske u Salcburgu.

Evropski vicešampioni Portugalci opredelili su se za švajcarski grad Nojšatel, gde će se pripremati za utakmice A grupe protiv reprezentacija Turske i Češke u Ženevi i Švajcarske u Bazelu.

Od 16 učesnika "EURO 2008" do sada su 12 nacionalnih timova odredili baze za pripreme, a neodlučni su još jedino Italijani, Španci, Turci i Poljaci.

Reprezentacija Nemačke je izabrala švajcarski grad Askonu, a Švedska Lugano, dok će najbolji fudbaleri Češke boraviti Zefeldu (Austrija) iako će utakmice u grupi igrati u Švajcarskoj.

Austrijanci će se pripremati u Štegerbahu, Hrvati u Bad Tacmansdorfu, a Rusi u Leogangu. Suorganizator šampionata, reprezentacija Švajcarska, za bazu je izabrala Fojzisberg blizu Ciriha, Holandija Lozanu, a Francuska gradić Mont Pelerin u blizini Ženevskog jezera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve