Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.12.2007.

19:42

Aršavin kažnjen sa dve utakmice

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je u četvrtak kapitena reprezentacije Rusije Andreja Aršavina sa dve utakmice neigranja na prvenstvu Evrope naredne godine u Austriji i Švajcarskoj. Aršavin će propustiti prva dva susreta u D grupi EURO 2008 sa Španijom i aktuelnim šampionom Grčkom, a moći će da konkuriše za sastav na preostaloj utakmici u grupi sa Švedskom.

Napadač ruskog šampiona Zenita iz Sankt Peterburga bio je suočen sa tri meča zabrane igranja zbog isključenja na poslednjoj kvalifikacionoj utakmici nacionalnog tima sa selekcijom Andore (1:0).

On je na tom susretu zaradio drugi uzastopni crveni karton posle grubog prekršaja nad protivničkim igračem Ildefonsom Limom.

Selektor ruskog državnog tima, holandski stručnjak Gus Hidink, ranije je najavio da Aršavina neće uvrstiti na spisak od 23 reprezentativca za evropski šampionat ukoliko bude kažnjen sa tri utakmice neigranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve