Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.11.2007.

15:24

Rikelme želi na SP 2010.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Vezni igrač Viljareala Huan Roman Rikelme izrazio je nadu da će mu verovatni povratak u Boku Juniors omogućiti da se izbori za mesto u reprezentaciji Argentine za Svetsko Prvenstvo 2010. godine. Argentinac u Viljarealu ima problema još od sredine prošle sezone, kada se posvađao sa trenerom Manuelom Pelegrinijem.

"Jednostavna sam osoba i sve što želim jeste da svake nedelje igram fudbal. Transfer u Boku mi je jedina šansa da se izborim za nastup na Mundijalu, što me najviše motiviše", rekao je Rikelme..

Rikelme ove sezone još nije nastupio u španskoj Primeri, ali je u dresu Argentine nastavio da pruža prepoznatljive partije. Dobre igre u kvalifikacijama za Mundijal dovele su i do pregovora Viljareala i Boke o vrlo verovatnom transferu.

"Ljudi treba da znaju da sam najveći trud, ipak, uložio ja i da sam čak ponudio da godinu dana za Boku igram besplatno. Viljarealu sam, takođe, rekao da ne mora da mi isplati novac koji mi po ugovoru duguje za sledećih godinu i po dana", naveo je Argentinac.

Rikelme je izjavio da je imao i ponudu Totenhema, ali da je odbio engleski klub.

"Zahvalan sam im na interesovanju, ali moja porodica i ja smo želeli da se vratimo kući", rekao je Rikelme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve