Sanogo i Alberto suspendovani

Izvor: B92, Tanjug Nemačka
Podeli

Uprava Verdera iz Bremena suspendovala je dvojicu fudbalera Bubakara Sanogoa i Karlosa Alberta na tri dana zbog tuče na treningu ekipe. Čelnici Verdera izdali su saopštenje na zvaničnom sajtu kluba (www.werder.de), u kome se navodi da je trener ekipe Tomas Šaf poslao Sonogoa i Alberta u svlačionicu posle rasprave koja se pretvorila u tuču dvojice igrača.

"Igrači bi trebali da budu uzori. Svako ko se bude ponašao na takav način, snosiće posledice za to. Odlučili smo se za ovaj korak, uprkos tome što imamo problema sa povredjenim igračima. Nećemo trpeti ovakvo ponašanje", rekao je Šaf za klupski sajt.

Sanogo i Alberto će zbog kazne propustiti meč Bundeslige sa Energijem, a oba fudbalera će biti podvrgnuta posebnom programu do nedelje.

Fudbal

Stevanović: Problem je u nama

Bivši pomoćnik prethodnog selektora Ilije Petkovića, Goran Stevanović smatra da su našem fudbalu potrebna nova rešenja i da grešku treba da potražimo među nama

Fudbal četvrtak 22.11. 17:46

Žigić ima problema sa vizom

Trener Valensije Ronald Kuman odlučio je da Žigić može da trenira sa selekcijom Srbije i da odigra meč sa Kazahstanom u subotu, a da se u ponedeljak priključi klubu.

Fudbal četvrtak 22.11. 22:42 Komentara: 16

Mediji favorizuju Murinja

Nakadašnji trener londonskog Čelsija glavni je favorit za selektora Engleske i po prognozama engleskih kladioničara. Murinjo, koji je sa Čelsijem osvojio dve titule

Fudbal četvrtak 22.11. 16:24 Komentara: 10