Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.11.2007.

14:29

Otac odvodi Berbatova iz Totenhema?

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Otac bugarskog fudbalskog internacionalca Dimtra Berbatova, Ivan doputovao je u London gde će pokušati da ubedi čelnike Totenhema da dozvole njegovom sinu da u januaru pređe u konkurentski Mančester Junajted, objavili su u ponedeljak ostrvski mediji. Menadžer bugarskog reprezentativca Emil Dančev potvrdio je da je Ivan Berbatov doputovao u London da sa čelnicima Totenhema i novim trenerom kluba Huandeom Ramosom razgovara o budućnosti svog sina.

Engleksi novinari navode da će Ramos razgovarati sa ocem 26-godišnjeg napadača, ali da je malo verovatno da će prihvatiti predlog da ga proda Mančester Junajtedu.

"Ukoliko žele da razgovaraju, to nije nikakav problem. Ja sam sada stigao u klub i razgovaram sa svima. Videću šta žele, ali je u celoj priči najvažniji interes Totenhema", kazao je španski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve