Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.10.2007.

16:09

Valensija želi novog trenera

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Fudbalski klub Valensija želi da dovede "veliko trenersko ime", koje će na klupi da zameni smenjenog Kike Sančeza Floresa, izjavio je u utorak sportski direktor kluba Migel Anhel Ruis. "Želimo da potpišemo ugovor sa prestižnim trenerom visoke klase, koji je imati neophodnu harizmu da vodi Valensiju", rekao je Ruis.

Prema njegovim rečima, važno je i da taj trener želi da dođe u Valensiju, kao i da nema mnogo onih koji bi odbili da vode ovaj klub.

Italijan Marčelo Lipi koji je sa nacionalnom reprezentacijom osvojio Svetsko prvenstvo, selektor Portugala Luis Felepe Skolari, bivši trener Čelsija Žose Morinjo, kao i bivši treneri Real Madrida Vicente del Boske i Fabio Kapelo "viđeni" su za šefa stručnog štaba Valensije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve