Nova vest
Fudbal

Petak, 12.10.2007.

19:03

Promovisan "Izaberi Partizan"

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

U prostorijama Kluba sportista JSD Partizan održana je promocija novog časopisa “Izaberi Partizan”, koji će izlaziti jednom mesečno, a koncipiran je kao glasilo navijača i ljubitelja kluba. Uredništvo lista čine navijači Partizana, a prvi broj je podeljen besplatno (tiraž 15.000 primeraka), s obzirom da je njegovo izdavanje pokriveno kompletno sponzorskim prilozima.

Izdavači najavljuju da je ovo samo početak i da je potrebno da se novina još usavršava i poboljšava. Potreba za osnivanjem časopisa došla je posle konstatacije da od gašenja “Partizanovog vesnika “ Partizan nije imao ni jedan štampani medij koji bi izveštavao o dešavanjima u celom Partizanu.

Urednici su istakli da je samo ime časopisa nesporno i da zadovoljava sve prijatelje Partizana, kako one na Jugu, tako i ostale simpatizere sa istoka i zapada, kao i one "u foteljama".

Od sledećeg meseca časopis će se prodavati na novinskim kioscima i u "crno-belom" butiku, a cena će mu biti simbolična.

Promociji su prisustvovali fudbaleri i košarkaši Partizana, Duško Vujošević, Miroslav Đukić, Gordan Petrić, Ivan Tomić, Vlade Divac, Momčilo-Moca Vukotić, Predrag Peruničić…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve