Nova vest
Fudbal

Petak, 12.10.2007.

16:22

''Pobedničkih 11'' na sajtu B92

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Iako nijedan klub iz Srbije ne igra u Ligi šampiona, našu zemlju predstavljaju fudbaleri koji igraju u najjačim evropskim ekipama. Televizija B92 počela je emitovanje emisije ''Pobedničkih 11'' u kojoj o svojim fudbalskim pričama govore srpski igrači. Mateja Kežman u intervjuu za B92 priča o početku svoje karijere, Partizanu, klubovima za koje je igrao i gradovima u kojima je živeo, svom sadašnjem timu Fenerbahčeu, ali i o sukobima sa nekim ljudima zbog kojih danas ne igra za reprezentaciju.

’’Realno mislim da sam prevazišao neke svoje mogućnosti i neki svoj talenat koji sam imao. Opet to je neka relativna stvar. Gledajući da sam krenuo iz Pirota i stigao do Čelsija koji je najmoćiji i najbogatiji klub na svetu, mislim da sam napravio više nego što sam očekivao dok sam bio u Pirotu, potom Loznici i Smederevu i sve ostalo. Napravio sam porodicu i okupio sjajne ljude oko sebe. Mislim da guram tu neku svoju priču korektno sa puno poštovanja sa svih strana. Naravno da je u toj karijeri bilo mnogo uspona, padova, lepih stvari, ružnih stvari. Nismo svi savršeni i ne možemo da držimo top formu. Kad pogledam u celini tih deset godina mislim da sam zaista napravio mnogo zahvaljujući svojoj porodici i grupi prijatelja koja je bila oko mene. Mnogi nisu stigli da dođu do stadiona gde sam ja igrao. Mislim da ima još prostora bude bolje.’’

Kompletan intervju sa Matejom Kežmanom možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve