Nova vest
Fudbal

Petak, 12.10.2007.

14:45

HSV se ne odriče Van der Varta

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Uprava Bundesligaša Hamburgera objavila je da će nastojati da zadrži holandskog internacionalca Rafaela van der Varta, iako je bogati vlasnik engleskog Čelsija Rus Roman Abramovič "bacio oko na njega". Engleski mediji objavili su da je Van der Vart već razgovarao sa predstavnicima Čelsija, koji su mu ponudili odlične uslove da već u januaru pređe na Stamford Bridž.

Predsednik Hamburgera Bernd Hofman izjavio je da se njegov klub neće lako odreći 24-godišnjeg fudbalera sredine terena, kome ugovor ističe 2009. godine.

"Nećemo se predati. Želimo da ga zadržimo, pošto je on izuzetno važan igrač za naš tim. Već smo počeli pregovore i verujem da ćemo uspeti da se dogovorimo", kazao je Hofman.

Van der Vart je pre dve godine stigao u Hamburger, koji je za njegov transfer platio obeštećenje od 5,5 miliona evra. Pre toga on je, sa dosta uspeha, pet sezona igrao za Ajaks iz Amsterdama.

Za reprezentaciju Holandije odigrao je 46 utakmica i postigao je 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve