Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.10.2007.

22:29

Livorno otpustio Orsija

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Italijanski fudbalski prvoligaš Livorno otpustio je trenera Fernanda Orsija zbog slabih rezultata. Toskanski klub nije dobio nijedan od sedam mečeva u Seriji A i trenutno se nalazi na dnu tabele sa samo dva boda. Orsi je prvi stručnjak koji je u italijanskoj prvoj ligi otpušten ove sezone, a uprava Livorna još uvek nije imenovala naslednika.

"Orsi nije zaslužio otkaz, ali su navijači razočarani lošim startom u prvenstvu i igrama ekipe", izjavio je predsednik kluba Aldo Spineli.

Klub želi da zahvali Orsiju na ozbiljnom, odlučnom i profesionalnom vođenju ekipe i da mu poželi uspeh i poslu i privatnom životu”, stoji u saopštenju na sajtu Livorna.

Orsi je klub preuzeo u martu od Danijelea Arigonija, koji je odlično vodio ekipu, ali je ušao u sukob sa rukovodstvom kluba, koje nije pokazalo velike ambicije.

Prošlu sezonu Livorno je završio na 11. poziciji, ali je posle odlaska Kristijana Lukarelija u Šahtjor ekipa veoma neefikasna.

Orsijev učinak tokom sedam meseci na klupi je devet poraza, uz četiri nerešene igre i tri pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve