Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2007.

23:24

Đukić: "Znali smo da će biti teško"

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Fudbaleri Partizana ostvarili su i šestu pobedu u sezoni i sa stopostotnim učinkom u Meridijan Superligi čekaju 'večiti derbi' koji se igra 29. septembra. Partizan je u Lučanima savladao domaću Mladost sa 4:1, a pored dva gola koje je postigao Senegalac Dijara 'prvence' u crno-belom dresu postigli su debitanti, Lazevski i Stjepanović. Trener 'crno-belih' Miroslav Đukić rekao je posle utakmice da je "znao da njegovu ekipu u Lučanima očekuje težak posao".

"Dobro smo odigrali prvo poluvreme, parirali favorizovanom Partizanu i čak iz nekoliko kontri bili konkretniji od renomiranog protivnika. Isključenje Usenija na početku drugog poluvremena i kiks gol koji je primio Mišić odredili su dalji tok utakmice i Partizan je stigao do pobede. Ipak, smo i sa igračem manje kod rezultata 3:1 imali dve odlične šanse koje na žalost nismo realizovali," rekao je trener Lučanaca Milovanović.

Đukić je bio zadovoljan rezultatom.

"Znali smo da nas u Lučanima očekuje težak posao jer je Mladost izuzetno čvrst protivnik koji je u dosadašnjem toku prvenstva primio malo pogodaka. Gol primljen u poslednjem minutu prvog poluvremena mogao je psihički da se loše odrazi na moju ekipu ali, na svu sreću, to se nije dogodilo. Postigli smo drugi pogodak na vreme i mirno priveli utakmicu kraju," rekao je Đukić.

Stadion u Lučanima, 4.500 gledalaca
Mladost Lučani - Partizan 1:4
(Jeremić 45 - Dijara 34, 64, Lazevski 54, Stjepanović 90+2)

Mladost: Mišić, Pjevač, Jeremić, Milošević, Žunić, N. Vasić, Petrović (od 52. Sinđić), Marić, R. Vasić, Useni, Prtenjak, (od 58. Jevđović)
Partizan: Božović, Rukavina, Lazevski, Mihajlov, Sikimić, Žuka, (od 83. Mitrović), Moreira, Đ. Lazić, (od 68. Maletić), Tošić, Dijara, Jovetić (od 68. Stjepanović)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve