Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2007.

17:41

Laporta: "Barsa nije u krizi"

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da niko u klubu ne paniči nakon još jednog kiksa katalonskog kluba u španskoj Primeri. Barselona je nakon startnog remija bez bodova na gostovanju Santanderu, i tesne pobede nad Atletik Bilbaom na svom Kamp Nou, ponovo razočarala novim remijem bez golova protiv Osasune u Pamploni.

“Sve polako dolazi na svoje mesto. Imamo četiri nova igrača, ali i pored loših rezultata, imamo dobru odbranu i još uvek nismo primili gol u gostima. Neophodno je da naporno radimo kako bi se svi lakše kretali na terenu, i kako bi igrači sredine terena mogli da stvore više šansi napadačima”

Laporta je oduševljen i činjenicom da je u prvom timu debitovao Barsin vunderkid Bojan Krikić.

“Imamo puno poverenje u mlađe kategorije, i verujem da je to pozitivno za Barsu, kao i za svetski fudbal generalno. Dobro je što trener dao priliku Krkiću da debituje. On je čak napravio i nekoliko opasnih situacija po protivnički gol”, rekao je Laporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve