Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2007.

20:02

Runi u ekipi za meč sa Evertonom

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi biće uvršten u ekipu "crvenih đavola" za meč Premijer lige sa Evertonom, posle pauze od mesec dana zbog povrede stopala. Runi je propustio poslednje četiri utakmice zbog povrede, koju je zadobio 12. avgusta na meču sa Redingom.

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je da će odlučiti kakvu ulogu da dodeli napadaču ekipe sa "Old traforda" u meču sa Evertonom, kao i za utakmicu Lige šampiona koju engleski šampion igra u sredu sa Sportingom iz Lisabona.

"On će putovati sa nama na meč sa Evertonom. Moraću da odlučim da li da ga uvrstim u startnu postavu, ili da ga ostavim na klupi, ili možda da ga sačuvam za utakmicu u sredu", rekao je novinarima Ferguson.

Menadžer engleskog tima je dodao da će imati u vidu mišljenje klupskih lekara, ali je istakao da je Runi dobro trenirao prethodnih dana.

Ekipa Mančestera biće jača za Kristijana Ronalda, kome je istekla suspenzija od tri meča.

"To je veliki plus za nas. Teško je nadoknaditi igrača koji može da promeni tok utakmice i da stvara gol-šanse svog tima. Takođe, njegovi (Kristijano Ronaldo) golovi su nam falili prošle sezone", izjavio je menadžer Mančestera.

Ferguson neće moći da računa na Darena Flečera i Džona O`Šeja zbog povreda, ali će zato u ekipi "crvenih đavola" biti napadači Karlos Tevez i Luis Saha. Očekuje se povratak na teren reprezentativca Engleske Ovena Hargrivsa.

"Trenirao je veoma dobro danas. Ne znam da li ću rizikovati da ga stavim na spisak igrača za sutrašnju utakmicu. Verovatno će igrati u sredu na meču protiv Sportinga", kazao je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve