Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2007.

17:32

Ronaldo na terenu za tri nedelje

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Fudbaler Milana Ronaldo trebalo bi da se vrati na teren za tri nedelje posle povrede butine, rekao je lekar reprezentacije Brazila Hoze Luis Runko. Runko je demantovao špekulacije italijanskih medija da je 30-godišnji napadač bio pod terapijom za rast.

"Bilo je toliko nesporazuma, zato što je na dan kada je Ronaldo došao u ordinaciju, isti dan je došao fudbaler Flamenga Maksi koji je bio na tretmanu za rast. Terapija za rast je svetski poznata tehnika, koja se upražnjava već sedam ili osam godina i ni u jednom trenutku nije smatrana kao moguće doping sredstvo", objasnio je novinarima lekar brazilske reprezentacije, dodavši da ta terapija nije zabranjena.

Brazilski napadač povredio se krajem jula, a čelnici Milana su nedugo zatim izjavili da će Ronaldo biti spreman za početak nove sezone.

Klupski doktor Milana Žan Pjer Merseman rekao je za Gazeta delo sport da je pogrešili u proceni ozbiljnosti Ronaldove povrede.

Napadač milanskog tima je pre puta u Brazil, posetio specijalistu u Belgiji kako bi čuo mišljenje drugog specijaliste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve