Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.08.2007.

00:19

Tutorić: "Žalim jer smo bili bolji"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde bili su posle meča sa Rendžersom vidno utučeni zbog propuštene prilike da se plasiraju u Ligu šampiona. Zvezda je u dva meča pokazala da nije slabiji tim od škotskog vicešampiona, ali nije uspela da postigne nijedan gol, uprkos brojnim šansama u revanšu. Jedan od najboljih u crveno-belom dresu tokom oba meča bio je defanzivac Đorđe Tutorić.

"Znali smo da ćemo imati izuzetno tešku utakmicu. Svi ste videli da je Rendžers jedan izuzetno kvalitetan tim, ali da nije nepobediv. Stvorili smo dosta povoljnih prilika koje nismo iskoristili. Ostaje žal za Ligom šampiona. Žao mi je zbog toga što Rendžers nije kvalitetnija ekipa od nas, jer da su nas nadigrali, da su bolje igrali, ne bi mi bilo žao. Ovako ostaje žal i nadam se da ćemo u narednom periodu uspeti da se kvalifikujemo u to takmičenje".

Kao i u Glazgovu, Zvezdina odbrana dozvolila je protivniku samo dve prilike za gol.

"Namestili smo se pozadi, igramo kvalitetno, međutim ostaje žal za završnicom. Nula - nula, teško postižemo golove, međutim vidi se da ima napretka, stvorili smo 4-5 šansi, od toga tri stoprocentne, koje smo morali da iskoristimo, međutim šta je tu je, moramo dalje".

Dolazak Nenada Jestrovića nije se dogodio na vreme za kvalifikacije, ali će već od sledeće runde on moći da nastupa za ekipu.

"Jestrović je stvarno fantastičan momak. Bio je 3-4 godine najbolji strelac u Belgiji, a imao je i zavidnu karijeru u reprezentaciji. Nadamo se da će da nastavi sa dobrim igrama i u Zvezdi, i da će uspeti da se uklopi što pre kako bi se vratili na vrh tabele i sada u Kupu UEFA da igra za našu ekipu".

Posebno je upadljivo bilo da Zvezdini napadači fizički ne mogu da se nose sa rivalima. Jestrović će i na tom planu doneti promenu.

"Značiće nam mnogo njegova fizička snaga. On je iskusan igrač, odigrao je mnogo jakih utakmica u karijeri, postigao je mnogo golova i sigurno je da će u narednom periodu značiti i sama njegova pojava i prisustvo i nadam se da će postići dosta golova u Crvenoj zvezdi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve