Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2007.

23:08

MK: "Žao mi je kluba i navijača"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda je ponovo bila neuspešna u svojoj nameri da se plasira u Ligu Šampiona. Ovaj put, prepreka je bio Glazgov Rendžers i 'crveno-beli' će takmičenje nastaviti u Kupu UEFA. Trener Crvene zvezde Milorad Kosanović izrazio je žaljenje zbog neuspeha i smatra da je njegov tim bio ravnopravan protivnik Škotima. Kosanović takođe veruje da je slaba fizička sprema presudila da C.zvezda izgubi kontrolu nad igrom u drugom poluvremenu.

"Žao mi je kluba i navijača. Žao mi je što nismo uspeli da napravimo taj dugo očekivani korak".

Kosanović veruje da je njegov tim bio bolji i da je igrao iznad svojih mogućnosti i da je presudila jedna fatalna greška.

"Igrali smo bolje od Rendžersa u obe utakmice, ali napravili smo dve - tri greške od kojih je jedna bila fatalna. Večeras smo propustili dve – tri šanse u prvom poluvremenu. Zvezda je u oba meča igrala iznad svojih mogućnosti".

Trener Crvene zvezde smatra da je problem bio u napadu i u slaboj fizičkoj spremi.

"Rendžers je pokazao izuzetan kvalitet u odbrani. U Crvenoj zvezdi ne postoji balans između napada i ostatka ekipe. U napadu nemamo klasu potrebnu za vrhunsko takmičenje. Razlog zašto je je Zvezda izgubila kontrolu nad utakmicom u drugom poluvremenu je slaba fizička sprema".

Milorad Kosanović je najavio da će u sledećim utakmicama priliku dobiti neki drugi igrači.

"U narednom periodu pustiću i druge da igraju, posebno Trišovića i Milovanovića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve