Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2007.

19:57

'Čekićari' kupuju Adriana?

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Zvaničnici Vest Hema su potvrdili da je njihova ponuda za centarfora Intera Adriana prihvaćena. Londonski klub je navodno ponudio 17 miliona funti (25 miliona evra) za reprezentativca Brazila. Ukoliko se obe strane dogovore, to će biti rekordni transfer za ’Čekićare’. Predstavnici kluba otputovali su u Milano gde će pokušati da uspešno završe pregovore.

25-godišnji Adriano proveo je u Interu četiri sezone, u koji je došao iz Parme 2003. godine. U tom periodu postigao je 43 gola na 99 nastupa za aktuelnog prvaka Italije.

Ipak, njegovo ponašanje van stadiona je u poslednje vreme uticalo na njegov učinak na terenu.

Klub je odlučio da igrač postane dostupan i ostalim zainteresovanim klubovima, pogotovo pošto je nedavno doveden reprezentativac Hondurasa David Suaco.

Adriano je izrazio svoje nezadovoljstvo zato što u klubu nisu bili jasni po pitanju njegove budućnosti, pogotovo otkako su krenule glasine da će biti pozajmljen Parmi.

Ono što moj agent i ja ne razumemo je to zašto mi nije rečeno da nisam u planovima Intera za sledeću sezonu. Ne želim ponovo da idem na pozajmicu. Već sam bio u Parmi i u tom momentu to je bilo dobro za moju karijeru, ali sada to moram da ostavim iza sebe i to je to“, rekao je Adriano za Gazetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve